Een puur sap van biologisch geteeld fruit in de smaken appelpeer en appelbosbes. De appels en peren worden door Bellefleur geoogst in de hoogstamboomgaard in Ressen. Het ambachtelijk verwerkingsbedrijf Groenings Hofke perst het fruit en vult af op 0,2L horecaflesjes. Vanaf 2019 steekt het appelperensap in een nieuwe jas: ZOEM nijmegen www.zoemnijmegen.nl

 

 ZOEM etiket

 

Dit mooie streekproduct uit de Gelderse Poort kunt u proeven bij

pannenkoekenrestaurant de Duivelsberg in Berg en Dal,

camping en catering Bij Ons in Groesbeek,

LUX in Nijmegen,

café-restaurant Stroom in Lent,

restaurant Brass in Nijmegen-Oosterhout,

Bistrobar Beaune in Rozendaal,

restaurant de Limus in Nijmegen,

collectief café de Plak in Nijmegen

Neem voor prijzen en levering aan horeca contact op.




Maandag 16 juni 2025 | © Bellefleur Boomgaardbeheer | Ubbergen